UGO BOULARD

ugo

@bboyugo_pmd

Ugo Boulard, d’origen francès i nascut a Catalunya el 1998, va començar a ballar als sis anys. Durant la seva carrera artística, busca desenvolupar el seu moviment barrejant les disciplines del hip-hop, el break dance i el contemporani. Al mateix temps, forma part de les companyies de dansa urbana Get Bak, D.N.A i Iron Skulls, que uneixen els balls urbans amb la dansa contemporània.

A més, participa molt activament en el món de l’estil lliure i les batalles organitzades a nivell nacional i internacional. Per continuar entrenant, ha viatjat a diferents llocs d’Europa, com Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, arribant a altres llocs del món fora de Europa.

Actualment estudia dansa contemporània a Varium, on també imparteix hip-hop, coreògraf i director artístic d’Aphorzimex.co. Va comptar amb els seus companys de classe una companyia de dansa anomenada Varium Kids en la qual va créixer amb els seus professors Nil Fruitós i Marc Carrizo. Combina l’art de la dansa amb el món del joc i la publicitat.

Amb molta motivació, energia i tècnica, continua el seu viatge com a ballarí i persona, buscant el seu propi moviment que combina danses urbans, dansa contemporània i moda.

NIL FRUITÓS

nil

@djbenil_pmd

Dj, productor, ballarí, coreògraf i pedagog. El jove artista català Nil fruitós (dj benil) ha viscut una trajectòria molt polifacètica, això si, sempre art relacionat amb la música.

Va començar com a dj en un garatge quan tenia 15 anys, col·leccionant vinils i aprenent a barrejar les noves tecnologies mètodes més clàssics.

Avui en dia representa Save the cheerleader, duet de djs enfocats a esdeveniments i jams the cultura urbana. The Sleepers Recordz, segell discogràfic italià de música funk, modernfunk .. I a Back to the sound, banda de música especialitzada en versions clàssiques i produccions pròpies.

Ha punxat i actuat en locals com Sala Razzmatazz, Sala Bikini, City Hall, Sala Luz de Gas, Juice Party, Sala Clamores (Madrid) …

Esdeveniments i festes com Juste Debout Spain (2014 i 2016), Eurobattle Spain (2012 i 2014), Faro Urbano Valladolid (2015, 2016 i 2017) Next Urban Legend Madrid, Music First Suïssa (2017), KOD Spain (2017), Funkin stylez Spain (2017 ).

Combina la seva carrera de dj amb la producció musical, al costat de PMD, un col·lectiu de cantants, productors, ballarins i músics de Barcelona.

 

Paral·lelament, comença la seva carrera com a ballarí professional, especialitzat en danses urbanes, però alhora s’adapta a nous conceptes i idees.

Ha ballat en escenaris com teatre Liceu de Barcelona, ​​Teatre victòria, teatre grec,

Alguns dels seus millors resultats Guanyador de SDK Spain (2013), SDK Germany (2015), Faro Urbano Valladolid (2015 i 2016), Terreta Urbana 2017, freedance 2014, expotattoo 2017, Idance 2015 …

Finalista de Juste Debout Korea 2014. Amb ganes de projectar les seves idees en els escenaris, crea seva primera companyia de dansa urbana, GetBak (barreja de música en viu, rap i ball). A part de ballar / actuar en espots com (samsung galaxy, neox, rock and riu, Tomorrowland, sncf, …) també ha coreografiat campanyes televisives com cocacola, desigual, imaginarium o el grup de pop català doctor Prats.

Actualment professor del Campus universitari ESART i batxillerats artístic / escènic ESART. Professor a l’escola Varium espai de moviment, amb el seu projecte juvenil Varium KIDS, amb mes de 7 anys de trajectòria.

Ha pogut viatjar i veure món donant workshops i tallers dins i fora d’Espanya, mallorca, zaragoza, vitoria, múrcia, Àustria o França.

Avui en dia intenta focalitzar totes les seves habilitats en els seus projectes, com en Proyecto Opreso, que és intèrpret, coreògraf, dj i productor musical.